Bursluluk ve Kabul Sınavı - Başvurular sona ermiştir.

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları 2020 Yılı Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı başvuruları sona ermiştir. Yoğun ilginize teşekkür ederiz.
OKULUMUZDA 15 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK BURSLULUK / OKULA KABUL SINAVI AŞAĞIDAKİ ESASLAR ÇERÇEVESİNDE YAPILACAKTIR
Öğrenciler için
  • Sınav saat 10.00’da başlayacaktır.
  • Sınav günü en geç 09.30'da Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulu’nda bulunmanız gerekmektedir.
  • Öğrencilerin sınava giriş belgesi ve nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • Sınav salonuna cep telefonu, hesap makinesi vb. elektronik cihaz alınmayacaktır. Öğrencilerin yanlarında sadece kurşun kalem ve silgi getirmeleri yeterli olacaktır.

Veliler için
  • Araçlarınızı park edebilmeniz için okulun arka bahçesi açık tutulacaktır. Ancak yaya girişi; okulun ön tarafından, ana kapıdan yapılacaktır.
  • Veli adaylarımıza; okulumuzu tanıtmak ve bursluluk ile ilgili konuda bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla konferans salonumuzda, aynı gün saat 10.15’te başlayacak bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
  • Sınav sonuçları; 21 Şubat 2020 Cuma günü 14.00 itibariyle WEB sayfamızda ilan edilecektir.

Ailemize katılımınızdan mutluluk duyuyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Okul Yönetimi